Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Айдахо

Имот за продажба в Айдахо

Айдахо заема континентална част от северозападните Съединени щати и граничи на север с канадската провинция Британска Колумбия, на запад с щатите Вашингтон и Орегон, на югозапад с Невада, на югоизток с Юта. на изток с Уайоминг и на североизток с Монтана.

 Изгледите за пазара на недвижими имоти през 2018 г. изглеждат положителни в САЩ. Otot τηky τηotot τη τη not τηky notot notot τη τηky τη τηot τη notkyot τη notky τη τη notkyky notky τη notkykyot not τη notot not τη not τηky τη not notky not τηky not τη τη notot notky notkyky notot notky not Новите домове се строят всеки ден, което позволява на потенциалните купувачи да имат много да избират на всички пазари във всяка държава.

Дали това е идеалният момент за вас най-накрая да купите имот за продажба в Айдахо? Следната информация ще ви предостави всички данни и цифри, необходими за вземане на информирано решение.

Пазарът на недвижими имоти в Айдахо е в различна позиция, няма проблеми с фондовия пазар, има малко или никакво влияние върху жилищното строителство. Което означава, че възможността за срив на пазара на недвижими имоти е минимална.

Необходимостта от продажба на нов имот в Айдахо е много висока сега в цялата страна и наличността е ограничена. Ето защо, ако имате престижен имот за продажба в Айдахо, вероятно имате два или повече потенциални купувачи, които се конкурират за Вашия имот. Продавачите също могат да се възползват от текущото състояние на пазара на недвижими имоти в Айдахо. Независимо от влиянието, което фондовият пазар може да има върху дома, покупката на жилище в период, когато нивата на ипотечните заеми са ниски, ще бъде печеливша с течение на времето

Boise е столицата на Айдахо и тук пролетта често се счита за сезон на продажбите поради по-топъл климат, който позволява на повече купувачи да излязат и да проверят наличните имоти за продажба в района на Айдахо. Ето защо трябва да научите повече за пазара на недвижими имоти в Айдахо. Тази пролет в Boise, на пазара се наблюдава много ниско предлагане на жилища и това е страхотна новина за продавачите.

Въпреки че би могъл да бъде пазар, който е благоприятен за продавачите, той също е отлично време за закупуване на имоти за продажба в Айдахо. Въпреки че цените на жилищата се увеличават в повечето метростанции, цените на жилищата в Бойзе и околните райони са по-ниски, отколкото в големите градове в цялата страна.

Лихвените проценти бавно се увеличават, но те все още са на исторически ниски нива. Локалните заплати са се увеличили, което очевидно може да помогне при процеса на закупуване на къща.

Тъй като има намаляване на собствеността за продажба в Айдахо, ако някога сте мислили за продажба на вашия дом, сега е добър момент да го направите. Райони като Бойз и Югозападен Айдахо се нуждаят от продавачи.

Намаляването на броя на домовете за продажба в Boise е гаранция, че пазарът на недвижими имоти в Айдахо ще продължи да има голям потенциал за продавачите дори дълго след пролетния сезон.

Стойността на домакинствата в цялата страна се е повишила с 10.6% през последната година, като се очаква тези стойности да нараснат с 4.8% до следващата година.

Пазарът на недвижими имоти в Бойзе е претърпял добро възстановяване от катастрофата на пазара. Бойс не само възвърна крака си, но започна да процъфтява. При наличието на солидни пазарни принципи този растеж не изглежда да се забавя бързо.

Бойс наистина е в зашеметяващо темпо. Текущите стойности може да са по-ниски от средните за страната, но се увеличават в това, което изглежда тази година е устойчива стъпка. Всъщност текущите цени на жилищата не са далеч от нивата преди срутването. Това трябва да се разглежда като сигнал, че недвижимите имоти в Boise не са се увеличили по-бързо, отколкото трябваше да са на висотата на пазара и не са паднали твърде много. Това го прави идеален пазар, в който да живеете или да инвестирате.

  •  
    Преместване в Айдахо. Емигранти и живеят в Айдахо

      Продължавайки да анализираме в кои страни е най-интересно да инвестираме, нашето внимание е съсредоточено върху американска държава, където доминират естествената красота и много активният нощен живот. Пресичан от реката Salmon, която гарантира пазарен туризъм всяка година (която е и най-дъл ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 9621

За продажба Къща, Айдахо, Ada County, Boise, Boise

330,371.62BGN
За продажба
Къща

1500 m²
3 къща спалня блок на теракотни подове езеро една история, навес, гараж, барбекю на брега на езерото в близост до всичко и плаж.
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB